Profile Ridder

Profile Ridder

Komt u graag in een winkel met een ruim assortiment? Waar u deskundig geholpen wordt en het begrip service inhoud heeft? Dan voelt u zich beslist bij ons thuis in de Groenestraat 44-46 te Nijkerk!

Profile Ridder is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1969 tot ver in de regio rondom Nijkerk een uitstekende reputatie heeft verworven. Al twee generaties lang staat de klant bij ons centraal en dát ervaren wij als grote kracht. Die sterke klantgerichtheid vindt u samengevat in persoonlijke service, optimale kwaliteit, betrouwbaar vakmanschap en uitgebreid assortiment, waaronder veel gerenommeerde merken.”

Wij zijn gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes, maar ook voor de gewone stads-, hybride-, kinder- en elektrische fiets kunt u bij ons terecht.

Wij bieden een uitgebreide collectie elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd.

Kom gerust langs voor een gratis proefrit op één van onze demo fietsen.

Racefietsen en mountainbikes

Het racefiets en mountainbike assortiment is enorm uitgebreid, niet alleen in fietsen zelf, maar ook in fietsaccessoires, uitstekende fietskleding voor dames en heren, hartslagmeters, sportvoeding, verzorgingsproducten etc. Ook voor uw spinningkleding en schoenen kunt u bij ons terecht. Kom gerust eens kijken in onze kledingshop!

Wij zijn zelf geoefende sporters en kunnen u uit eigen ervaring veel adviezen geven over o.a. de keuze van sportvoeding, verzorgingsproducten voor, tijdens en na het sporten, de functionaliteit van het dragen van goede fietskleding, onderkleding, schoenen en helm. Teveel om op te noemen. Ook hebben wij verschillende fanatieke wielrenners en atleten als klant die ook hun ervaringen met ons delen. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Of u nu zó binnenloopt of vooraf een afspraak maakt: een kopje koffie of thee staat voor u klaar.

U bent van harte welkom bij Profile Ridder in Nijkerk!

 

Genoeg redenen dus om eens een kijkje te nemen bij ons in de winkel!