Moederfietsen


De Sparta Amazone 4 Life dé fiets voor de mama die net iets actiever is! De Sparta Amazone 4 Life is ontwikkeld met het oog op zowel het veilig vervoeren van jonge kinderen als comfort voor u. Het stuur van de Sparta Amazone 4 Life is verlengbaar om genoeg ruimte te creëren voor een kinderzitje op het stuur 
en zodat uw kind er gemakkelijk in kan. Het frame van de fiets is zo ontwikkeld dat er gemakkelijk zowel een kinderzitje als uw fietstassen op de verlengde bagagedrager geplaatst kunnen worden. Deze ruimte is goed te gebruiken wanneer een kinderzitje op het stuur is gemonteerd.


De tweepotige standaard zorgt ervoor dat de fiets stevig staat terwijl u de kids plaatst of de boodschappen op de fiets zet terwijl 

de stuurslagbegrenzer het stuur recht houdt. De jasbeschermers en de dichte kettingkast houden de trappelende kindervoetjes extra veilig. Geen zeer achterwerk meer en geen hoofdpijn meer door de hobbelige weggetjes.

Door de voldoende beenruimte, een verende zadelpen en een verende voorvork word elk fietsritje een plezier. De Sparta Amazone 4 Life wordt geleverd in verschillende kleuren. Zo kunt u comfortabel en veilig uw dagelijkse mama-taken uitvoeren en er nog flitsend uitzien ook.

De Sparta Amazone 4 live is verkrijgbaar in een normale en een electrische uitvoering.


Bekijk nu  


 


 

De nieuwe Gazelle Bloom is speciaal ontwikkeld met het oog op stevigheid en stabiliteit om optimaal te presteren als moederfiets. Dit is te zien aan de extra brede banden, een sterk aluminium frame, de tweepotige standaard en een stuurslagbegrenzer.


De Gazelle Bloom is door haar eigenschappen zeer stabiel en montage van het kinderzitje is sterk vereenvoudigd door het aangepaste ontwerp van de verlengde bagagedrager. Het vervoeren van twee kids, uw zware boodschappentassen is met de Gazelle Bloom geen probleem meer. De stabiliteit wordt ook gewaarborgd tijdens het fietsen.

De brede banden en de comfortabele zadel met veringen zorgen ervoor dat mama’s geen capriolen hoeven uit te halen om de kuiltjes in de weg te omzeilen. De Gazelle Bloom is verder beschikbaar in wielmaat 26 en 28. Daarnaast wilt u natuurlijk op een zo licht en soepel mogelijke wijze doorfietsen en daarom beschikken de Gazelle Bloom’s over maar liefst 7 versnellingen. Kortom de ideale fiets voor zowel de wat kleinere als de langere mama. De Gazelle Bloom is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Bekijk nu

De Cortina Roots is de fiets waar veiligheid hoog in het vaandel staat! Bij het ontwerp van de Cortina Roots stond veiligheid voor moeder en kind centraal. Het resultaat: Een fiets waarbij veilig opstappen, afstappen, doorfietsen, beladen, afladen en stilstaan zeer gemakkelijk is.

Door de verstelbare stuurpen wordt op en afstappen een makkie. De verstelbare stuurpen zorgt er voor dat u genoeg ruimte kan creëren tussen het zadel en het stuur. De tweepotige standaard en stuurslagbegrenzer houden de fiets optimaal stabiel zodat u uw kinderen snel en veilig op de fiets kunt krijgen.

Stevig doorfietsen wordt een eitje voor u door de zeven versnellingen. De Cortina Roots is uitgerust met sterke en onderhoudsvrije rollerbrakes, waarmee je op een krachtige en betrouwbare wijze af kan remmen of tot stilstand komt. Bovendien is de Cortina ook geschikt voor de creatieve en trendy moeder omdat de fiets namelijk in verschillende neutrale kleuren beschikbaar is terwijl de ‘’Yepp’’ kinderzitjes in zes andere kleuren uitgebracht word. Iedere mama kan zo haar unieke kleurencombinatie maken. Zo krijgt uw moederfiets een vrolijke uitstraling!


                                                                                                                                          Bekijk nu

 
 

                              VERVOER UW KIND OP DE MEEST VEILIGE ZITJES DIE VERKRIJGBAAR ZIJN BIJ ONS IN DE WINKEL
                            Bekijk nu