Koga elektrisch

PERFECTIE TOT IN DE DETAILS

KOGA staat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor onze E-bikes. KOGA heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: 

het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument. De basis voor de ontwikkeling is voor alle KOGA fietsen gelijk en bestaat uit een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design met een perfecte afwerking. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met continue controle in het eigen testcentrum.

De elektrische trapondersteuning van onze E-bikes is gebaseerd op twee verschillende technologieën: ION en Bosch
                     


   


 


  


GERUISLOZE ION MOTOR
 
De Koga E-bikes met Ion technologie zijn uitgerust met een borstelloze ION motor. Door het ontbreken van borstels of tandwielen, is de motor onderhoudsarm en geruisloos
.


Plaats van de motor 
De ION motor is geïntegreerd in het achterwiel van de E-bike. De plaatsing in het achterwiel geeft u tijdens het fietsen het gevoel dat u een duwtje in de rug krijgt. 

Koppel van de motor 
Het koppel van de motor wordt aangegeven in newtonmeters (Nm). Hoe meer newtonmeter (Nm), hoe krachtiger de ondersteuning. De KOGA ION-fietsen zijn uitgerust met een motor met 40 Nm met uitzondering van de E-Special (50 Nm).WAAROM KIEZEN VOOR EEN KOGA ELEKTRISCHE 

FIETS MET DE MOTOR IN HET ACHTERWIEL

 
 • Stille ION motor
 • Veel versnellingen

 • Zeer goede rij-eigenschappen 

 • Regelmatig als beste getest

 • Garantie te verlengen tot 5 jaar

 • Keuze voor 4 verschillende accu's

   

  Gemiddelde actieradius

  Bij gemiddeld gebruik in de ECO-stand: 317Wh: 95 km 418Wh: 130 km 522Wh: 160 km 612Wh: 190 km

 

BOSCH MOTOR
 
Onze E-bikes met Bosch-technologie zijn uitgerust met een Bosch Performance Cruise of Bosch Active Cruise motor. Het 3-sensoren-systeem meet 1000 keer per seconde 
aan welke ondersteuning de fietser behoefte heeft.


Plaats van de motor
De Bosch motor is gemonteerd bij de trapas, naadloos geïntegreerd in het KOGA frame. De middenmotor geeft de fiets een betere gewichtsverdeling en samen met het lage zwaartepunt zorgt dit voor stabiliteit. 
 
Koppel van de motor
Het koppel van de motor wordt aangegeven in newtonmeters (Nm). Hoe meer newtonmeter (Nm), hoe krachtiger de ondersteuning. De KOGA Bosch-fietsen zijn uitgerust met een motor met 48 Nm of 60 Nm.


 

Waarom kiezen voor een Koga elektrische fiets 

met motor in het midden

 

Bekijk nu