Gazelle elektrisch


Gazelle heeft elektrische fietsen voor elk type gebruik!

Zo kun je kiezen uit twee elektrische systemen: de robuuste voorwielmotorof krachtige middenmotor. Bepaal zelf hoe lang je geniet van trapondersteuning met onze diverse accu's en slimme fietssensoren. De overzichtelijke displays geven je in één oogopslag inzicht in belangrijke informatie als actieradius, snelheid en gemaakte kilometers. Altijd in de juiste versnelling fietsen? Dat kan met onze NuVinci Harmony naaf.

 


 
BOSCH MIDDENMOTOR
 

De krachtige robuuste Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 48 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. De fietsen met Bosch middenmotor beschikken over een Walk Assist tot 6 km/uur. Met de handige micro-usb aansluiting kun je navigeren via het display of zelfs jouw smartphone opladen. Fiets zorgeloos dankzij jouw Gazelle met Bosch middenmotor.

 

                                                                         

 

                                                                          IMPULSE MIDDENMOTOR

De krachtige alleskunner Impulse middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van maximaal 70 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. De fietsen met Impulse middenmotor beschikken over een Walk assist tot 6 km/uur. Fiets zorgeloos dankzij jouw Gazelle met Impulse middenmotor.

Waarom kiezen voor een motor in het midden

 
 


      


 

Met uitzondering van de elektrische fietsen met BOSCH middenmotor kun je bij Gazelle zelf je actieradius verhogen door een zwaardere accu te kiezen.


 
 


Panasonic voorwielmotor


De Panasonic voorwielmotor is zodanig compact vormgegeven, dat de Gazelle HF modellen met Panasonic voorwielmotor op een normale fiets lijken. Daarnaast kan je vanwege de plaatsing van de motor in het voorwiel ook zonder ondersteuning makkelijk fietsen. De elektrische fietsen met Panasonic voorwielmotor hebben een natuurlijk rijgedrag en zijn zeer stil.

 
 

Waarom kiezen voor een​ motor in het voorwiel

  • Geen storend geluid van de motor
  • Door de kettingspanner in de kettingkast minder onderhoud
  • Mogelijkheid om accu's met bijzonder hoog vermogen te kiezen voor een extra grote actieradius
  • Bij Panasonic motor mogelijkheid tot 4 jaar garantie
                    


Bekijk nu