Cube Racefiets


De racefietsen van Cube staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Modellen als de Cube Peloton, de Agree en de Reaction hebben er voor gezorgd dat Cube niet meer weg te denken is uit het moderne fietslandschap. De Cube Peloton bestaat inmiddels niet meer, maar ook de huidige modellen zijn van uitstekende kwaliteit. In 2015, 2016 en 2017 reed het profteam Wanty op fietsen van Cube en stuk voor stuk waren de profs onder de indruk van de Cube frames.

 
De racefietsen van Cube zijn inmiddels niet meer weg te denken uit wielerland. Van instap racefiets voor de beginnende wielrenner, tot absoluut topmodel carbon racefiets voor de (semi-)profs. Comfort racers, aerodynamisch snelheidsmonsters, lichte klimfietsen, uitstekende reviews, goede prijzen, scherpe aanbiedingen: Cube heeft het allemaal in huis. 


De nieuwe serie Cube Attain kenmerkt zich door frames van hoge kwaliteit aluminium en een relatief comfortabele zit, een echte endurance racefiets. Deze fietsen bieden alles wat je van een racefiets verwacht tegen een gunstige prijs en met de bekende Cube kwaliteit en Shimano onderdelen.

Cube Attain    

Naast de endurance-lijn bied Cube met de Cube Agree een echte RACE-fiets. Aerodynamisch, agressieve geometrie, en bloedsnel, deze fietsen zijn gemaakt om heel hard mee te fietsen. Verkrijgbaar in verschillende prijs-categorien, zit hier altijd een fiets tussen die past bij jouw wensen.
 

Cube Agree    

De Cube Axial WLS Race is een aluminium racefiets en bevindt zich in de middenklasse van de Cube Axial WLS serie. De Axial WLS fietsen zijn speciaal ontwikkeld voor dames en zijn erg ruim inzetbaar. De fiets is veelzijdig en kan gebruikt worden om te toeren, maar ook voor fanatieke training en hefitge beklimmingen.

Cube Axail