Cube Mountainbike


 

Cube Mountainbikes

Cube is bekend geworden met hun mountainbikes; dat blijkt ook uit het grote aanbod. De MTB collectie van Cube begint met de Aim en Access series. Lekkere instapmoddelen met scherpe prijzen, een goede keus als je op zoek bent naar een goedkoop model om je MTB-carriere mee te beginnen.
                    Cube AIM                                                               Cube AccessNaast mountainbikes voor beginners heeft Cube een zeer grote collectie 650B of 27.5” MTB's. Uiteraard hebben deze mountainbikes vaak een iets groter broertje in de vorm van een Cube 29er! Kies zelf tussen de wendbaarheid van de 27,5" of de snelheid van een 29er!
 

Bijzonder zijn de Cube mountainbikes voor dames; de WLS-collectie. Deze fietsen hebben een frame speciaal ontworpen voor vrouwen. Door rekening te houden met de andere lichaamsbouw heeft Cube ook in dit segment altijd iets moois in de aanbieding,

                    Cube WLS


Ook als je op zoek bent naar een fiets met een hogere prijs zit je bij Cube ook aan het goede adres. Hoe duurder de MTB, hoe racier en agressiever de geometrie wordt. Wil je dus een goede, snelle mountainbike met een geweldige prijs/kwaliteit-verhouding, dan is Cube je merk!

De bekendste serie Cube mountainbikes is waarschijnlijk wel Cube LTD serie. Deze lijn aluminium MTB's is de perfecte keuze voor zowel de beginnende als de gevorderde mountainbiker die meer van zijn materiaal vraagt. De fietsen hebben een relatief ontspannen geometrie die al snel vertrouwd aanvoelt.

                     Cube LTD


Zoek je het meer de Enduro, Marathon of Race richting op, dan is een fiets uit de Cube Reaction series ook een echte aanrader. Een hardtail MTB uit de Reaction serie is beschikbaar met een aluminium of carbon frame, heeft een uistekende voorvork en minimaal Shimano XT afmontage. Een fiets voor de veeleisende moutainbiker dus.
                    Cube Reaction