Castelli Redstore


Bekijk Hier de nieuwe Castelli zomer collectie van 2017
   
   
Castelli is de meest legendarische ontwerper en producent van fietskleding. De wielergeschiedenis van het merk Castelli gaat terug tot de vroege jaren 30 van vorige eeuw. Castelli aanbieding , Castelli wielerkleding aanbieding . Castelli fietskleding
Castelli kleding ontwikkelde toen de eerste echte fietsbroek, speciaal voor Gino Bartali en Fausto Coppi brak het werelduurrecord in een speciaal door Castelli ontworpen aërodynamisch pak in zijde! Revolutionair voor die tijd... Met de introductie van Lycra® in 1976 sloeg het succes toe als een schorpioen.
Innovatie is en blijft het handelsmerk van Castelli Wielerkleding. Het Rosso Corsa label binnen het Castelli gamma, brengt het beste van het beste samen. Het beste wat er vandaag te vinden is. Om het Rosso Corsa label te verdienen moet een kledingstuk een innovatieve doorbraak betekenen voor de fietser. Elk van de artikelen die dit label dragen, is ontwikkeld vanuit een fanatieke passie voor de fiets. Ze zijn het resultaat van keihard werken zonder enig compromis, met als enig doel: betere prestaties leveren.
Sinds 2009 werkt Castelli nauw samen met het Cervélo Test Team. En ook dat is, net als het Rosso Corsa label, een referentie binnen Castelli. Voor een kledingstuk met het Cervélo Test Team label op de markt komt, is het vele uren en lange kilometers getest is in alle omstandigheden door de wielrenners van het Cervélo Test Team. 
Castelli is vandaag vastberaden de snelste wielerkleding ter wereld te maken. En het verschil zit’m in de details. Grote races worden gewonnen door kleine details die bij Castelli hun welverdiende aandacht krijgen.
Realistaties in samenwerking met het Cervélo Test Team:
  • Revolutionaire zeem Progetto X2 in oa Body Paint Bibshort
  • Free Aero Race Bibshort
  • Aero Race Jersey

 
      

           Castelli fietskleding is misschien wel de meest stijlvolle fietskleding op de markt. Van een Italiaans merk met jarenlange ervaring kun je dat natuurlijk ook wel verwachten! Ook op het gebied van innovatie loopt Castelli voorop, dat komt omdat ze altijd samenwerken met beste professionals van de wereld. Op basis van die input worden de Castelli producten steeds verder verbeterd. Keer op keer weten ze de wereld te verbazen met revolutionaire producten, zoals bijvoorbeeld de Gabba. 

Daarnaast heeft Castelli een uitgebreide lijn fietskleding voor dames, dezelfde technieken en kwaliteit specifiek ontworpen voor dames. 

Ook zijn de regenjacks en winterkleding van Castelli door de goede functionaliteit en draagcomfort erg populair. Kortom, met een fietsbroek of fietsshirt van Castelli heb je altijd een voorsprong op je concurrentie.
      


                                


 

Bekijk Castelli Collectie